Clasament pastile pentru marirea penisului

Vezi care preparate sunt cele mai bune pe piaţă

Produs temporar indisponibil !

 • Locul

  1 penirium

  Preț: 157 lei

  Comandă acum

  Penirium

  Aprecierea redacţiei:

  Descriere:

  Conţinutul ingredientelor naturale şi concentraţia mare a extractului de ginseng. Suplimentul sub formă de capsulă oferă confortul utilizării. Pentru a obţine efectul dorit este suficientă doar o capsulă pe zi. Efectele sunt vizibile deja după 8 zile de administrare. După două luni de tratament lungimea penisului a crescut cu 6,5 cm, grosimea a crescut cu 3,5 cm. Preţul corespunde calităţii. Ambalajul discret, nu dezvăluie conţinutul. Un plus pentru efect de durată care se menţine după întreruperea administrării produsului.

  Producător:

  Site-ul producătorului:
  www.penirium.com
 • Locul

  2

  Preț: 210 lei

  Comandă acum

  Penilarge

  Aprecierea redacţiei:

  Descriere:

  Concentraţie mai scăzută a substanţelor active decât în Penirium. Aplicarea sub două forme – pastile şi cremă complică puţin confortul utilizării. Crema lasă un strat gras pe piele. Primele efecte sunt vizibile după 17 zile. După două luni de tratament, penisul este mai lung cu 2,5 cm şi mai gros cu 1 cm. Mărirea este nesemnificativă deşi penisul a devenit un pic mai tare. Un plus pentru ambalajul economic – 60 de pastile. Preţul totuşi destul de ridicat în raport cu calitate.

  Producător:
  SHS

 • Locul

  3

  Preț: 198 lei

  Comandă acum

  Penis XL

  Aprecierea redacţiei:

  Descriere:

  La fel ca şi în cazul Penilarge – două forme de aplicare îngreunează utilizarea. Gelul este, în plus, incomod în utilizare, irită pielea şi lasă petele grase. Primele efecte sunt vizibile abia după 24 de zile. După două luni, creşterea este neglijabilă – 1,5 cm de lungime şi 0,5 cm în circumferinţă. Preţul ridicat şi ambalajul indiscret, indică în mod clar conţinutul. Concentraţia foarte scăzută a substanţelor active, domină excipienţi. Efectul s-a menţinut timp de doar o lună.

  Producător:
  Cobeco

 • Locul

  4

  Preț: 90 lei

  Comandă acum

  Viamax Maximizer

  Aprecierea redacţiei:

  Descriere:

  Ambalajul mare, economic (90 de pastile), dar preţul ridicat inadecvat la calitate. Forma comodă de aplicare în pastile. Compoziţia îmbunătăţeşte vitalitatea generală a organismului, dar mărirea penisului foarte redusă. Primele efecte vizibile după 27 de zile – penisul a devenit un pic mai tare. După două luni de tratament, lungimea penisului a crescut cu un centimetru iar circumferinţa acestuia a rămas neschimbată. Din păcate, efectul dispare după întreruperea tratamentului. Un plus pentru ambalajul discret.

  Producător:
  Viamax

 • Locul

  5

  Preț: 58 lei

  Comandă acum

  Xtrasize

  Aprecierea redacţiei:

  Descriere:

  Eficienţa scăzută – în ambalaj se află 60 de pastile, iar producătorul recomandă administrarea a două pastile pe zi. Preţul pre mare în raport cu calitate şi eficienţă. Primele efecte vizibile după 26 de zile de tratament – erecţia a devenit un pic mai puternică. Creşterea şi îngroşarea neglijabile, sub 1 cm. Efectul nu s-a menţinut chiar şi după câteva zile de la întreruperea tratamentului. Pastilele au îmbunătăţit performanţa sexuală dar nu au mărit penisul. O mare dezamăgire, un singur plus pentru expediere rapidă şi discretă.

  Producător:
  Marbella