Ştim totul despre mărirea penisului

  Cum puteţi preveni tulburările erecţiei?

  Slăbirea potenţei este o problemă uriaşă pentru orice bărbat. Aceasta loveşte în masculinitatea są, generează frică de contacte sexuale şi scade încrederea. Ceea ce are un impact la incapacitatea de obţinere sau de menţinere a erecţiei? Cunoaşteţi cele mai frecvente şi deja astăzi luaţi măsuri pentru a avea grijă de performanţa sexuală.

  Performanţa sexuală scade mai ales după împlinirea vârstei de 40 de ani. Însă tot mai des această problemă afectează şi persoane mai tinere. Se apreciază că de problemele cu menţinerea vieţii sexuale reuşite suferă chiar şi 100 de milioane de bărbaţi din întreaga lume.  SURSELE FIZICE ALE IMPOTENŢEI  Tulburările erecţiei pot rezulta atât din probleme fizice (fiziologice) cât şi psihice. Indiferent de sursa problemelor, merită să începeţi tratamentul cât mai devreme pentru a recupera cât mai rapid performanţa sexuală. Pentru a obţine şi a menţine erecţia corectă este necesar fluxul de sânge eficient la nivelul penisului. Prin urmare, principalii inamici ai performanţei sexuale sunt:

  * arterioscleroza
  * diabet
  * boli cardiovasculare
  * hipertensiunea arterială..


  Pentru a preveni aceste boli, merită să corectaţi puţin dieta dvs. de zi cu zi. La tulburările funcţionării inimii şi sistemului circulator contribuie excesul de alimente grase. Dacă doriţi să vă bucuraţi de viaţă sexuală lungă plină de satisfacţii, evitaţi mâncărurile fast-food şi caloriile goale.

  Important pentru obţinerea ercţiei completă este de asemenea sistemul edocrin corect . La bărbaţi, pentru performanţa sexuală răspunde în principal testosteronul. Deficienţele acestuia pot avea un impact negativ asupra performanţei sexuale, reducând libido-ul şi inhibând senzaţia de excitare sexuală.  CAUZE PSIHOLOGICE

  Un rol la fel de important în tulburările erecţiei joacă psihicul. La dificultăţi cu obţinerea erecţiei complete contribuie chiar şi simpla oboseală sau problemele trăite în relaţie. Aceste probleme sunt de cele mai multe ori trecătoare şi dispar împreună cu ameliorarea bunăstării. Mai rău este dacă un bărbat suferă de deprsie sau perioade lungi de anxietate. Problemele cu erecţia de multe ori apar în urma unei iniţieri sexuale eşuate. Un impact negativ asupra performanţei sexuale are de asemenea teama de contact sexual – teama că nu vei satisface partenera, că nu te vei îndeplini ca bărbat. Problemele psihologice de acest tip trebuie rezolvate prin tratament adecvat, de multe ori cu participarea partenerei.

  UCIGAŞII ACTULUI SEXUAL REUŞIT

  În afară de boli fizice şi afecţiuni psihice, existente şi factori care înrăutăţesc performanţa sexuală într-un mod extrem de puternic şi de multe ori ireversibil. Aceştia sunt în primul rând dependenţa de alcool, droguri, ţigări, medicamente sau steroizi. Schimbările în organism cauzate de dependenţă duc de multe ori la impotenţă permanentă. Cu cât mai devreme vei elimina din viaţa ta substanţe dăunătoare cu atât mai lung vei menţine performanţa sexuală satisfăcătoare.


  Dimensiunile nu contează. Eşti sigur?

  Discuţiile privind penisul şi legătura acestora cu viaţa sexuală reuşită nu se termine. Bărbaţii preferă să se gândească că dimensiunile nu contează. Femeile se tem să recunoască că visează bărbaţi cu penisuri mari. Ne amăgim unii pe alţii şi poate dimensiunile penisului nu afectează calitatea actului sexual? Cunoaşteţi adevărurile şi miturile privind dimensiunile penisului.  1. Cu cât penisul este mai mare cu atât plăcerea mai mare pentru femei

  Părerile în această chestiune sunt împărţite. Ître timp, cercetătorii confirmă că pentru satisfacerea completă a partenerei mai importantă este grosimea penisului decât lungimea. Cercetătorii subliniază că cea mai sensibilă zonă a vaginului sunt primii 3-5 cm. Dimensiunile penisului afectează calitatea vieţii sexuale, dar acest lucru este legat de domeniul psihicului. Un penis mare se asociază cu putere, masculinitate mai mare şi prin urmare – cu posibilităţile mai mari de satisfacere a partenerei. La bărbatul sporeşte încrederea în sine iar femeia se asigură că a ales un amant bine dotat. Cu astfel de atitudini este mult mai uşor să duceţi viaţa sexuală satisfăcătoare.

  2. Lungimea medie a penisului este de 8-9 cm în repaus şi de 16-18 cm în timpul erecţiei

  În primul rând, dimensiunile medii ale penisului sunt, cum sugerează denumirea, medii. Deci valoarea indicată nu înseamnă că fiecare bărbat trebuie să aibă o lungime indicată de valoarea medie. În al doilea rând – nu există nici o medie globală. Fiecare popr diferă de alte sub acest aspect. De cei mai mici penisuri sunt renumiţi asiatici, de cei mai mari se bucură africani. Bărbaţii europeni se află undeva la mijloc. Lungimea medie de multe ori induce în compleze pe domni ai căroro penisuri sunt mai scurţi de 'media'. Inutil. Trebuie reţinut că lungimea în repaus de multe ori nu are nimic în comun cu lungimea în timpul erecţiei. La unii bărbaţi, penisul în repaus poate avea 5 cm, iar în timpul erecţiei lungimea acestuia creşte până la 15-16 cm. Sunt de asemenea bărbaţi care în timpul repausului au 13 cm, iar în timpul erecţiei penisul devine doar mai tare şi nu creşte de loc!

  3. Lungimea penisului unui bărbat adult variază în funcţie de vârsta

  Acest lucru este adevărat. După împlinirea vârstei de 50 de ani, penisul se poate scurta tot mai mult. Dar aceasta nu sunt diferenţele diametrale şi variază în limite de 1 cm. Ţesuturile, muşchii şi pielea nu mai sunt atât de flexibili. În perioada de pubertate, penisul îşi măreşte volumul dar încetează să crească la vârsta de aprox. 18 ani. La bărbaţi adulţi dimensiunile penisului se pot schimba numai temporar, în funcţie de factori externi. Penisul se contractează sub influenţa temperaturilor scăzute, stresului sau anxietăţii. La bărbaţi sănătoşi acest lucru este temporar şi nu are un impact asupra reducerii penisului.

  4. Penis poate fi nepotrivit pentru organele partenerei

  Deşi vaginul feminin este elastic şi flexibil, penisul prea scurt se poate „pierde” în acesta, iar penisul prea lung poate lovi dureros în perete posterior al colului uterin. Nepotrivirea sexuală este rară şi de cele mai multe ori este cauzată de patologii în construcţia organelor sexuale. Însă este posibilă. Penisullung şi gros nu înseamnă întotdeauna un act sexual reuşit. Dacă o femeie este măruntă, este foarte posibil că multe poziţii sexuale vor fi pentru ea dureroase. Nepotrivirea sexuală este un exemplu ideal pentru a demonstra că dimensiunile CONTEAZĂ. Însă pentru obţinerea satisfacţiei sexuale mult mai importantă este tehnica decât dimensiunea penisului.

  4 modalităţi de mărire a penisului

  Dimensiunea penisului constituie un complex pentru mulţi bărbaţi. Indiferent de ce penis dispui, cu siguranţă ţi-a trecut prin gând că acesta ar putea să fie mai mare. Nu este de mirare – penisul este un simbol al puterii şi masculinităţii. Cu cât mai mare cu atât mai mândru este proprietarul lui. Există mai multe modalităţi de lungire şi îngroşare a penisului – ce ar trebuie să ştiţi despre acestea?  1. Extindere chirurgicală

  Una dintre cele mai populare dar extrem de riscante metode. Extinderea prin intervenţie chirurgicală constă în primul rând în utilizarea părţii lui 'ascunse' sub piele. Există de asemenea posibilitatea posibilitatea inciziei ligamentelor care leagă penisul cu osul pubian sau injectării implanturilor. Toate aceste metode au ca scop mărirea optică a penisului dar. De multe ori, implică dificultăţi ulterioare cu menţinerea erecţiei. Intervenţia chirurgicală este foarte scumpă şi necesită o întrerupere mai lungă a contactelor sexuale până la vindecarea corespunzătoare a organelor genitale.

  2. Greutăţi şi flotări

  Considerate ca metode „de casă' aparatele cu vid şi greutăţile sunt foarte populare din cauză că sunt uşor disponibile şi oferă posibilitatea de efectuare a „intervenţiei” de unul singur. Metoda cu greutăţile constă în agăţarea greutăţilor de penis al căror sarcinea este extinderea şi prelungirea treptată a penisului. În aaratelecu vid se introduce penisul şi pe urmă se pompează până la momentul creării şi menţinerii în penis a cantităţii mari de sânge. Acest tip de tratamente duc mai des la rănirea penisului sau la inflamaţii şi disfuncţii de erecţii în viitor decât la mărire spectaculoasă.

  3. Hormoni şi steroizi

  Cea mai periculoasă metodă de mărire a penisului. Substanţele care ar avea un impact asupra creşterii impresionante a organelor genitale, sunt adesea contaminate cu plumb, pesticide sau bacteriile E.Coli. Produsele hormonale nu se pot utiliza în nici un caz fără consultare cu medic specialist. Administrarea steroizilor sau hormonilor poate provoca turburările sistemului cardiovascular, atac de cord sau chiar la deces. Mai mult, nu există nic un fel de studii care confirmă eficienţa acestei metode extrem de riscante!

  4. Pastile şi pilule

  O metodă ieftină, sigură şi uşor accesibilă care de ceva timp devine din ce în ce mai populară şi în România. Pastile pentru creşterea penisului conţin amestecuri naturale de plante medicinale şi condimente care îmbunătăţesc circulaţia sâgelui în partea inferioară a corpului. Cercetările recente confirmă că rezultatul măririi obţinut cu ajutorul pastilelor este de durată şi se menţine după renunţarea la pastile. Cele mai eficiente pastile pot extinde penisul cu 6 – 7 cm, fără nici o intervenţie chirurgicală i fără abţinerea de contacte sexuale.